Modalități simple de a scăpa de mirosurile neplăcute de animal 

Iată șase modalități simple de a scăpa de mirosurile și petele de animal din casa acasă!

Asta nu înseamnă neapărat că trebuie să renunți la produsele de igienă și la lumânările parfumate atunci când îți iei o pisică.

Puteți scăpa cu ușurință de mirosurile animalelor de companie făcând curățenie după ele și îndepărtându-le așternutul.

Nu aveți neapărat nevoie de o mulțime de lucruri pentru a vă menține casa caldă și confortabilă; aveți nevoie doar de câteva elemente de bază. Oricum, bucuria pe care animalele de companie o aduc în viața ta merită mai mult decât toate eforturile tale de a-ți menține casa caldă și confortabilă.

Acestea sunt șase modalități rapide de a elimina mirosurile animalelor de companie din casa ta.

  • Pisicile fac pipi și caca în mod regulat, dar dacă doriți să împiedicați urina lor să miroasă urât, puteți folosi o soluție enzimatică care conține bacterii bune și enzime care descompun mirosurile animalelor de companie.
image
Solutie enzimatica
  • Pentru a îndepărta blana și părul de animale de companie de pe lenjeria de pat, aspirați-le mai întâi. Apoi, amestecați o cană de bicarbonat de sodiu cu două căni de apă pentru a crea o pastă. Aplicați amestecul pe lenjeria de pat folosind o perie. Lăsați lenjeria de pat să stea timp de cel puțin 20 de minute înainte de a o spăla din nou. Pentru mirosurile persistente, adăugați un detergent enzimatic la ciclul de spălare.
  • Scapă de mirosul urinei de pisică! Scoateți urina și rahatul cât mai curând posibil. Presărați litiera cu bicarbonat de sodiu dacă programul dvs. este prea încărcat. Un detergent enzimatic va elimina mirosurile rapid și eficient. Curățarea litierei o dată pe săptămână vă va asigura că aceasta miroase bine și că este ușor de golit. Folosiți un purificator de aer pentru a vă păstra casa cu un miros minunat.
  • Scapă de mirosul înțepător din cutia de transport! Puteți folosi unele ingrediente din casa dvs., dacă problema este pata și nu pipi de animal de companie. Trebuie doar să dizolvi 1 lingură de sare în 2 căni de apă caldă, apoi să adaugi 1/2 cană de oțet alb, 1 lingură de detergent și 2 lingurițe de alcool de frecat. Amestecă-le bine și toarnă-le într-o sticlă cu pulverizator. Amestecați bine și introduceți într-o sticlă de spray. Pulverizați pe orice pată pe care o puteți șterge apoi cu un prosop de hârtie. De asemenea, puteți alege să aspirați cutia, să o presărați cu bicarbonat de sodiu și să o aspirați din nou.
  • Scapă de mirosul de animale de companie din aer. Un purificator de aer interior poate ajuta la eliminarea mirosului de pisică din casă. Cu toate acestea, un generator de ozon este mai eficient. Un purificator de aer folosește ventilatoare pentru a trage aerul printr-un filtru pentru a-l „curăța” înainte de a-l lăsa să se întoarcă în casă. Dar un generator de ozon împinge aerul în exterior. Aerul care iese din el conține un atom de oxigen în plus, producând O3, sau ozon. Acest ozon descompune apoi compușii organici din aer, cum ar fi cei care se găsesc în mirosurile de pisică.
  • Scapă de mirosul urinei de pisică! Scoateți urina și rahatul cât mai curând posibil din litiera. Presărați litiera cu bicarbonat de sodiu dacă programul dvs. este prea încărcat. Un detergent enzimatic va elimina mirosurile rapid și eficient. Curățarea litierei o dată pe săptămână vă va asigura că aceasta miroase bine și că este ușor de golit. Folosiți un purificator de aer pentru a vă păstra casa cu un miros minunat.

Default image
Sorin - FreePets

Salut, numele meu este Sorin. Pentru că sunt obsedat de animalele de companie (4 pisici, 3 papagali si 2 iepuri pitici), am decis să creez un site dedicat exclusiv animalelor de companie. Vino alături de mine să descoperim de ce se comportă câinii și pisicile așa cum se comportă, cum se manifestă diferitele rase de câini și pisici, cele mai bune produse pentru câini și pisici și multe altele.

Articles: 45