American bobtail

Pisica Bobtail American

American Bobtail este în general o pisică de talie medie sau mare, cu o coadă cu botul în sus, care apare în mod natural. American Bobtail este atletică și de obicei bine musculoasă, cu un aspect uneori puternic. Posedă o privire naturală de vânătoare care, combinată cu tipul lor de corp, îi conferă lui American Bobtail un aspect sălbatic distinctiv.

Citeste mai mult despre Bobtail American
pisica abisiniana

Pisica Abisiniană (Abyssinian)

Abisiniana este o pisică viu colorată, cu o blană caracteristică, de talie medie și aspect regal. Sunt suple, puternice și musculoase, cu o energie debordantă și o curiozitate intensă față de mediul înconjurător. Sunt echilibrate din punct de vedere temperamental și fizic în cea mai mare parte a timpului.

Citeste mai mult despre pisicile abisiniene
american curl

American Curl – pisica cu urechi rasucite

Urechile frumoase și neobișnuit de curbate ale pisicii American Curl sunt trăsătura sa distinctivă. Elegant, bine echilibrat, cu o musculatură modestă și cu un aspect mai degrabă subțire decât masiv. Sunt frecvent bine proporționate și echilibrate, deși mărimea lor poate varia.

Citeste mai mult despre American Curl

American shorthair

American Shorthair

American Shorthair este bine cunoscut pentru longevitatea, sănătatea sa bună, dispoziția sa calmă, aspectul său frumos, prietenia și blândețea. Este o adevărată rasă nativă americană care vine într-o varietate de culori, deși îi lipsește designul ascuțit al siamezilor.

Citeste mai mult despre American Shorthair