O pisică a devenit celebră pt că este foarte musculoasă.

Pisica are o afecțiune rară care face ca animalele să câștige foarte multă masă musculară

Dar, înainte de a o întreba despre rutina sa de exerciții fizice sau despre alimentație, țineți cont de faptul că pisica are foarte puține opțiuni în această privință.

Această felină are hipertrofie musculară legată de Myostatin, potrivit persoanei care a împărtășit imaginea.

Oamenii au fost luați prin surprindere când au văzut pisica lenevind la fereastră, îmbrăcată ca și cum ar fi fost un bodyguard de club.

„Pun pariu că toarce ca un motor”, a speculat o persoană.
„Pisica te va îmbrățișa până te va supune”, a susținut o alta.
„Oh, deci, unde îi place pisicii tale să se relaxeze? Oriunde. Oriunde vrea el. În orice moment. „, a adăugat un al treilea.

Hipertrofia musculară legată de mio-statină este o afecțiune neobișnuită, în care un animal continuă să genereze mușchi chiar și atunci când nu își propune acest lucru.

Myostatina este o proteină generată de organism care încetinește creșterea celulelor musculare.

Majoritatea organismelor noastre sunt alcătuite din semnale contradictorii care ne instruiesc fie să creăm mușchi, fie să inhibăm creșterea musculară. Este un echilibru delicat care permite majorității dintre noi să părem normali.

Cu toate acestea, dacă proteina myostatin este deficitară, o persoană poate să acumuleze masă și să pară că a făcut exerciții non-stop.

Pisica cu muschi
Default image
Sorin - FreePets

Salut, numele meu este Sorin. Pentru că sunt obsedat de animalele de companie (4 pisici, 3 papagali si 2 iepuri pitici), am decis să creez un site dedicat exclusiv animalelor de companie. Vino alături de mine să descoperim de ce se comportă câinii și pisicile așa cum se comportă, cum se manifestă diferitele rase de câini și pisici, cele mai bune produse pentru câini și pisici și multe altele.

Articles: 45