Faceți cunoștință cu adorabila pisicuță care s-a născut cu patru urechi

Midas, pisoiul Midas, nu este o felină obișnuită. Acest lucru se datorează faptului că micuțul de 4 luni are un set suplimentar de urechi. Felina cu patru urechi s-a născut în Ankara, capitala Turciei. Ea a fost unul dintre cei șapte pui dintr-o iesle, însă a fost singura cu mai mult de două urechi. Midas a fost adoptat de o persoană iubitoare, pe nume Canis, datorită condiției genetice unice a pisicii. Canis a motivat că, altfel, pisicuța respectivă ar fi avut dificultăți în a-și găsi un cămin.

Midas, care pare a fi un albastru de Rusia, s-a născut, cel mai probabil, cu un set suplimentar de urechi datorită unei gene recesive moștenite de la părinții ei. Canis Dosemeci, o femeie din Turcia, a adoptat-o pe Midas, în vârstă de 4 luni, care s-a născut ca parte a unui pui de câini vagabonzi în curtea unui prieten. În loc să lase pisoiul să hoinărească pe străzi, Dosemeci l-a adus acasă, unde speră că Midas se va înțelege bine cu celelalte două animale de companie ale sale, un câine și o altă pisică.

Pisicile cu patru urechi nu sunt o raritate în lumea ciudățeniilor drăguțe de pisici. În 2018, o pisicuță cu patru urechi și un singur ochi, numită Frankenkitten, a devenit imaginea unei campanii de adopție a unui animal de salvare australian. Este posibil ca oamenii să dorească să le dăruiască afecțiune acestor pisicuțe mici, deoarece apariția celor patru urechi este o mutație benignă care nu pare să influențeze semnificativ viața pisicilor.

Așa că nu este de mirare că atunci când Dosemeci a creat un cont de Instagram pentru Midas, în urmă cu o lună, pisicuța a devenit virală. Ea are aproximativ 100.000 de urmăritori, tuturor cărora le plac ochii mari și rotunzi ai micuței pisici, perechea suplimentară de urechi și peticul de păr în formă de inimă de pe pieptul ei.

Dosemeci susține că, deși urechile suplimentare nu îi oferă lui Midas un auz de supererou, acestea nu par să-i facă rău, iar pisicuța duce o viață perfect fericită și sănătoasă în noua ei casă.

Default image
Sorin - FreePets

Salut, numele meu este Sorin. Pentru că sunt obsedat de animalele de companie (4 pisici, 3 papagali si 2 iepuri pitici), am decis să creez un site dedicat exclusiv animalelor de companie. Vino alături de mine să descoperim de ce se comportă câinii și pisicile așa cum se comportă, cum se manifestă diferitele rase de câini și pisici, cele mai bune produse pentru câini și pisici și multe altele.

Articles: 45