Pisică care arată că motanul încălțat din Shrek

Pisco, British shorthair auriu, seamănă cu pisica căreia Antonio Banderas îi dă voce în cel de-al doilea film Shrek, mai ales atunci când ridică lăbuțele și cerșește mâncare.

pisco - motanul incaltat

Internetul este înnebunit după o pisică frumoasă care arată exact ca Motanul Încălțat din Shrek, iar unii se întreabă cum de stăpânul său nu cedează și nu o hrănește tot timpul.

Pisco este un motan britanic auriu cu părul scurt, care, atunci când cerșește mâncare cu lăbuțele întinse, seamănă mai mult decât în trecere cu motanul din desene animate interpretat de Antonio Banderas.

Proprietarul său a creat un cont de Instagram pentru simpatica pisică, iar fanii au venit în număr mare, Pisco având acum peste 600 de mii de urmăritori.

Celebrul motan se bucură acum de o viață de lux în New York, cu toate jucăriile și atenția pe care și-o dorește.

„Când l-am luat prima dată pe Pisco, nu era ursulețul care se ghemuiește acum”, a explicat proprietarul lui Pisco.

„Era destul de timid și a refuzat să ne permită să îl ținem în brațe sau să îl mânuim în vreun fel”.

„Dar îi arătăm în fiecare zi că este în regulă și că nu l-am forța niciodată să îl îmbrățișăm sau să îl apucăm.” În curând a căpătat încredere și a devenit interesat.

motanul incaltat shrek
Pisco a făcut o treabă excelentă în recrearea acestei poziții.

Default image
Sorin - FreePets

Salut, numele meu este Sorin. Pentru că sunt obsedat de animalele de companie (4 pisici, 3 papagali si 2 iepuri pitici), am decis să creez un site dedicat exclusiv animalelor de companie. Vino alături de mine să descoperim de ce se comportă câinii și pisicile așa cum se comportă, cum se manifestă diferitele rase de câini și pisici, cele mai bune produse pentru câini și pisici și multe altele.

Articles: 45