Un câine curajos salvează viața unui bebeluș care nu mai respira

Un cuplu din Connecticut, SUA consideră că, recent, câinele lor în vârstă de 8 ani a salvat viața fiicei lor de 9 luni.

Kelly Dowling din Glastonbury susține că Boston terrierul cuplului, pe nume Henry, le-a atras atenția luni seară, lovind în mod repetat cu capul ușa deschisă în camera copilului.

„Și de fiecare dată când îl alungam, se întorcea înăuntru de fiecare dată când mă întorceam cu spatele”, a susținut ea într-un interviu virtual pentru Good Morning America alături de soțul Jeff Dowling.

Soții Dowling și-au verificat fiica după ce Henry a deschis de mai multe ori ușa de la camera copilului și a descoperit că aceasta avea dificultăți de respirație. Părinții și-au dus bebelușul la Connecticut Children’s Medical Center, unde specialiștii i-au curățat căile respiratorii și au trimis-o acasă. Kelly a felicitat curajul câinelui ei într-un mesaj pe Twitter marți dimineață.

„Nu sunt sigură ce s-ar fi întâmplat dacă nu ar fi trezit-o”, a spus ea, înainte de a adăuga: „Nu merităm câinii”.

Kelly a salutat spitalul în tweetul său de adio pentru că „sunt literalmente niște eroi”, adăugând: „Se străduiesc să facă mai mult decât trebuie în ceea ce privește îngrijirea lor, iar acest lucru se vede”.

În ceea ce îl privește pe Henry, cei doi au informat GMA că anul acesta câinele va primi o rundă suplimentară de cadouri de Crăciun. La urma urmei, „nu a mai făcut niciodată ceva atât de curajos până acum”, a remarcat Kelly.

„Cu siguranță o să-l răsfățăm pe câine un pic mai mult”, a spus Jeff. „I s-a permis să doarmă în patul meu noaptea trecută și va primi o friptură”.

Henry cainele salvator
Default image
Sorin - FreePets

Salut, numele meu este Sorin. Pentru că sunt obsedat de animalele de companie (4 pisici, 3 papagali si 2 iepuri pitici), am decis să creez un site dedicat exclusiv animalelor de companie. Vino alături de mine să descoperim de ce se comportă câinii și pisicile așa cum se comportă, cum se manifestă diferitele rase de câini și pisici, cele mai bune produse pentru câini și pisici și multe altele.

Articles: 45